Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: háború

60 cikk 1/6 oldal

Hogyan indult harcba a honvéd?

1848-as forradalmunkra emlékezzünk úgy, hogy megvizsgáljuk: hogyan harcolt és mit viselt tetőtől-talpig egy ’48-as honvéd, aki úgy döntött, akár életét is adja hazájáért.

Temetővé lett parkok

Budai János végignézte, ahogy a kormányellenes tüntetések pusztító háborúvá fajulnak Szíriában. A nyugalmazott nagykövet azóta sem szakította meg a kapcsolatát az országgal.

Betartják a tűzszünetet Szíriában

Ezzel egybehangzóan a török Anadolu és a szíriai SANA hírügynökség is azt jelentette, hogy az idlíbi fegyvernyugvást egyelőre nem sértették meg.

Brazília hazahívta diplomatáit a szomszédos Venezuelából

Brazília csütörtökön visszahívta diplomatáit Venezuelából, egyben értesítette a caracasi kormányt, hogy az ő diplomáciai képviselőiknek is el kell hagyniuk Brazíliát – vált ismertté kormányzati forrásból.

Világot jelentő deszkák

A 2020-as év rövid dokumentumfilmjének járó Oscar-díjat a Megtanulni gördeszkázni háborús övezetben (ha lány vagy) című alkotás nyerte.

Török drónok fordítják meg a háborút

Oroszország nem tudja garantálni a török légi eszközök biztonságát Szíria felett, miután Törökország vasárnap Tavaszi Pajzs fedőnéven hadműveletet indított a szír kormányerők ellen.

Török drónok fordítják meg a háborút

A török drónok már bizonyítottak a korábbi szíriai hadműveletekben és Líbiában is, ádáz csatákat vívva az Egyesült Arab Emirátusok pilóta nélküli repülőivel.

Brutális a háborús pusztítás mértéke

A Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója szerint a háborús helyzet ellenére meglepően kicsi a katonai jelenlét a szíriai utakon.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …