Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 9., csütörtök, Erhard napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: hajók

8 cikk 1/1 oldal

A civil szervezetek hajói nem állnak le

A sajtó egy része menekültként aposztrofálja ezeknek az embereknek a csoportjait, holott csak annyit tudunk róluk, hogy migránsok – mondta Tóth Norbert nemzetközi jogász.

Migránsmentőket támogat Gere

A 69 éves sztár kéretlen politizálását Matteo Salvini sem hagyta szó nélkül: mint írta, biztos benne, hogy a nagylelkű milliomos képes elszállásolni villáiban az összes migránst.

Több migránshajó tart Olaszország partjai felé

A Mediterranea Saving Humans nevű olasz és a Sea-Eye német NGO hajója is Olaszország felé tart, kikötésükre Matteo Salvini olasz belügyminiszter ismételten nemet mondott.

A tengerjáró hajók behajtása ellen tüntettek Velencében

Egészen a Szent Márk térig vonultak a tüntetők Velencében a tengerjáró hajóknak a város csatornáin való közlekedése ellen tiltakozva szombaton, egy héttel azután, hogy egy tengerjáró egy kisebb turistahajóval ütközött össze az egyik hajóállomáson.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …