Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: határvédelem

158 cikk 1/16 oldal

Uniós segítség Athénnak

Teljes mellszélességgel támogatják az unió tagországai Görögországot a görög–török határnál kialakult helyzet gyors megoldásában, illetve az EU külső határainak megvédését illetően.

A határvédő koronavírus

Nekünk, vezetett polgároknak most fel van adva a lecke. Mert ha a határok mégis lezárhatók, ahogyan a koronavírus elleni óvintézkedések ezt egyértelműen bizonyítják, akkor mi a helyzet azokkal, akik ennek az ellenkezőjét állították?

Fontos szempont lehet a jövőben a külső határvédelem

Az Európai Bizottság új migrációs és menekültügyi csomagjában előrelépés, hogy az unió komolyabban fogja venni a külső határok megvédését és az nagyobb kötelezettség lesz a tagállamok számára is.

A kormány megvédi a határokat

Kontrát Károly elmondta: a kormány a szükséges intézkedéseket meghozta: megerősítették a déli határ védelmét és szeptember 7-ig meghosszabbították a tömeges bevándorlás okozta országos válsághelyzetet.
158 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …