Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: Heinz-Christian Strache

38 cikk 1/4 oldal

Befejezi politikai karrierjét Heinz-Christian Strache

Az Osztrák Szabadságpárt volt elnöke sajtótájékoztatón jelentette be kedden Bécsben, hogy felfüggeszti párttagságát, és egyebek mellett a családja védelme érdekében nem vállal többé politikai hivatalt.

Szakértő: Sebastian Kurz népszerűbb, mint a pártja

Az elemző elmondta, hogy Kurz népszerűsége egyfajta „szívóhatással jár”, ami azt jelenti, folyamatosan emeli pártjának támogatottságát, vagyis több szavazót tud hozni.

Választási győzelemre készül Kurz

Csupán a koalíciós partner kiléte a kérdéses, a győztes személye nem a jövő vasárnap sorra kerülő osztrák parlamenti választások előtt közzétett felmérések szerint.

A korrupció árnya a bécsi kampányon

Másfél hónappal a szeptember végi előre hozott osztrák választások előtt korrupciós vizsgálatokra összpontosítanak a hatóságok.

Visszatérne Heinz-Christian Strache

Kevesebb mint két hónappal a szeptember 29-i osztrák parlamenti választások előtt csitulni látszanak az Ibiza-ügy keltette vihar hullámai.

Visszatérésre készül Heinz-Christian Strache

Kevesebb, mint két hónappal a szeptember 29-i osztrák parlamenti választások előtt csitulni látszanak az Ibiza-ügy keltette vihar hullámai. A Szabadságpárt népszerűsége visszakúszott 18-ról 21 százalékra.

Nem fogadja el mandátumát az Európai Parlamentben a volt osztrák alkancellár

Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) lemondott elnöke nem fogadja el az európai parlamenti választáson szerzett mandátumát – jelentette be a botrányba keveredett osztrák politikus hétfőn, a Facebookon közzétett videoüzenetében.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …