Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja
HÍR TV – Keménymag:Az ellenzékiek nem ismerik el hibájukat

Címke: Heinz-Christian Strache

42 cikk 1/5 oldal

Strache visszatér a nagypolitikába

A Facebookon közzétett rövid üzenet mellett a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) egykori vezetője november óta elhanyagolt Twitter-fiókját is aktivizálta.

Kizárták a Szabadságpártól a volt osztrák alkancellárt

Kizárták az Osztrák Szabadságpártból (FPÖ) Heinz-Christian Strache volt pártelnököt, egykori alkancellárt. A politikus kizárásáról pénteken egyhangúlag döntött a bécsi tartományi pártvezetés. Strache a Facebookon közzétett videóüzenetében azt mondta: tudomásul vette párttársai döntését.

Befejezi politikai karrierjét Heinz-Christian Strache

Az Osztrák Szabadságpárt volt elnöke sajtótájékoztatón jelentette be kedden Bécsben, hogy felfüggeszti párttagságát, és egyebek mellett a családja védelme érdekében nem vállal többé politikai hivatalt.

Szakértő: Sebastian Kurz népszerűbb, mint a pártja

Az elemző elmondta, hogy Kurz népszerűsége egyfajta „szívóhatással jár”, ami azt jelenti, folyamatosan emeli pártjának támogatottságát, vagyis több szavazót tud hozni.

Választási győzelemre készül Kurz

Csupán a koalíciós partner kiléte a kérdéses, a győztes személye nem a jövő vasárnap sorra kerülő osztrák parlamenti választások előtt közzétett felmérések szerint.

A korrupció árnya a bécsi kampányon

Másfél hónappal a szeptember végi előre hozott osztrák választások előtt korrupciós vizsgálatokra összpontosítanak a hatóságok.

Visszatérne Heinz-Christian Strache

Kevesebb mint két hónappal a szeptember 29-i osztrák parlamenti választások előtt csitulni látszanak az Ibiza-ügy keltette vihar hullámai.
42 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …