Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: hév

16 cikk 1/2 oldal

A HÉV-felújítás is bukik, ha nem lesz vb-rendezés

Arra kérem Karácsony Gergelyt, hogy ne alkalmazzon kettős mércét, ha az egyik budapesti kerületben támogat sportfejlesztést, akkor más kerületekben is támogasson ilyeneket – mondta Csepel polgármestere.

Több utascsoport igényelne városi vasútvonalat

A közlekedési kormányzat és a MÁV-Start megfontolja, hogy az utasok kívánságát teljesítve, a vonalfelújítások befejezése után is fenntartják az S25-ös dél-pesti elővárosi vonat jelenlegi nyomvonalát.

Hétvégén pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Hétvégén pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV (H7) helyett a Boráros tér és a Szent Imre tér között karbantartási munkálatok miatt, a Karácsony Sándor utca és a csepeli HÉV-végállomás a csepeli buszjáratokkal érhető el – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.

Hétvégén változik a ráckevei HÉV közlekedési rendje

Hétvégén módosított menetrend szerint közlekedik a ráckevei (H6) HÉV a vonalon jelenleg is tartó karbantartási munkák miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Karácsony Gergely megfúrná a metró és a HÉV összekötését

Újabb jelentős költségtúllépéssel fenyegető beruházásra kényszerítené Budapestet Karácsony Gergely azzal, ha az ő elképzelései szerint valósítanák meg a 2-es metró és a gödöllői HÉV összeköttetését.

Karácsony a Fidesz–KDNP projektjével kampányol

A Tarlós István főpolgármestersége alatt elindított, tervezés és engedélyezés alatt lévő projekttel, a HÉV és a metró összekötésével kampányol Karácsony Gergely.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …