Megszólalt az apa, akinek a lányát ukránok zaklatták a HÉV-en + videó

A férfi a Hír TV-nek elmondta, hogy akkor támadtak rá az elkövetők, amikor felszólította őket, hogy várják meg a rendőröket.

2024. 02. 07. 8:10
hev_19
2021.12.29. Budapest Örs Vezér tere, agglomerációs közlekedés, HÉV Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád Forrás: Kurucz Árpád/Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Örs vezér teréről indult édesanyjához vacsorázni az a 21 éves nő, akit vasárnap késő délután három ukrán férfi zaklatni kezdett. A névtelenségét kérő áldozat a Hír TV-nek elmondta: Mátyásföld megálló környékén kezdte molesztálni őt három ittas ukrán férfi.

A lány az édesapját riasztotta telefonon, aki Kerepesen várta gyermekét. A megállóban dulakodásba keveredett a zaklatókkal, és megvágta az egyikük nyakát a zsebéből elővett sniccerrel.

Az áldozat édesapja a Hír TV-nek most elmondta: akkor támadtak rá az elkövetők, amikor felszólította őket, hogy várják meg a rendőröket. 

A zaklatón okozott sérülést az édesapa volt felesége látta el, így a mentők kiérkezésekor már stabil volt a férfi állapota. A rendőrség a helyszínen előállította az apát. A csatorna értesülései szerint a gödöllői HÉV-vonalon több szexuális bűncselekmény is történt az elmúlt években. A szerelvényekben pedig nincsenek kamerák, pedig többször is kérték a térségben élők azok felszerelését.

Ahogy arról lapunk beszámolt, Gyuricza László, Kerepes polgármestere vasárnap a közösségi oldalán jelezte, hogy egy ukrán származású férfi zaklatta a fiatal lányt a kerepesi HÉV egyik megállójában. Az apát őrizetbe vették, és életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsítják, de még vasárnap szabadon engedték.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.