Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 7., vasárnap, Róbert napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: higiénia

10 cikk 1/1 oldal

A Volánbusz reagál a szakszervezeti vádakra

A társaság minden tőle telhetőt megtesz munkavállalói és utasai egészségének védelme érdekében, és visszautasít minden alaptalan vádaskodást, rémhírterjesztést.

Soron kívüli higiéniai intézkedések a Volánbusznál

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, az országos tisztifőorvos és a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásai alapján a Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezetett be utasai és munkavállalói védelmében – közölte a társaság.

Hazánkban nincsen koronavírusos beteg

Az új koronavírusos járványt a kormány komolyan veszi, a védekezésre a költségkeret biztosított, az eddigi intézkedések nem igényeltek a meglevőnél nagyobb forrást.

Kilencszáz migránst evakuált egy táborból

Legalább 900 migránst költöztetett ki a francia rendőrség egy sportcsarnokból és egy sátortáborból a La Manche csatorna közelében biztonsági és higiéniai aggályokra hivatkozva kedden.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …