Kiakadtak a vásárlók a pékáru miatt, minősíthetetlen a helyzet

A minőség gyenge, a csipesz pedig nem dísz.

Forrás: Bama2024. 01. 04. 18:44
Round,Bread,Close-up.,Freshly,Baked,Sourdough,Bread,With,A,Golden, kenyér, pékáru
1581229426 Fotó: YesPhotographers
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Csalódnom kellett a kedvenc élelmiszerboltomban. A pogácsa, amit rendszeresen vásárolok, ezúttal ehetetlennek bizonyult. A tésztája szinte nyers volt, amit persze csak hazaérve vettem észre – fogalmazott a Bama egyik olvasója, aki hozzáfűzte, mindez azért is nagyon kellemetlen, mert az incidens éppen karácsony előtt történt meg vele. Hozzáfűzte, el tudja képzelni, hogy karácsony előtt komoly hajtás volt az üzletekben, de ő feleslegesen fizetett az ehetetlen áruért. 

„Mégis, azt gondolom, hogy ilyen minőséget semmilyen körülmények között nem lenne szabad kiadni a kezük közül. Feleslegesen fizettem ki több száz forintot. Ehetetlen árut kaptam cserébe” – fogalmazott és felhívta a figyelmet arra is, hogy a csipesz nem dísznek van odakészítve. „És ha már pékáru: a csipesz nem dísz! Itt a koronavírus, az infulenza, és ki tudja még, mennyi fajta fertőző betegség” – fűzte hozzá. 

Egy másik esetben is megkereste egy olvasó a portált, és szintén a fogdosás következményeiről írt.

„Elsősorban a kisgyerekes szülőket szeretném megkérni arra, hogy utasítsák rendre csemetéiket, amikor puszta és néha láthatóan piszkos kézzel elkezdenek matatni, válogatni a zsemlék, kiflik, egyéb finomságok között” – részletezte, majd megjegyezte: tudja, hogy a pékségben is leeshet a földre a késztermék, amit a vevő nem lát, mégis megveszi, de bízik benne, hogy a legtöbb helyen ügyelnek a higiéniára, és nem dobálják, illetve fogdossák össze a pékárut, mielőtt kiraknák a polcokra. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.