Megvan, melyik használt autókat a legkönnyebb, és melyeket a legnehezebb eladni

Bizonyos autókat pár hét el alatt el lehet adni.

Forrás: Origo/carVertical2024. 01. 04. 17:17
Empty,Parking,Lots,,Aerial,View., parkoló
illusztráció Fotó: Shutter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyarok a kisautókat kedvelik leginkább, legalábbis ezek találnak a leghamarabb gazdára – áll a carVertical autóipari adatkezelő cég kutatásában, amelyet az Origó dolgozott fel. 

Igaz, a lista második helyén szereplő Toyota Hilux kakukktojás, de az teljesen biztos, hogy a Suzuki Swiftek átlagosan 18,1, míg a Volkswagen Lupók 21,9 nap alatt cserélnek tulajdonost. Egyes modellek eladása ezzel szemben időt és türelmet igényel, ilyen például az Opel Grandland X, amely átlagosan 60,9 nap alatt talál új gazdára Magyarországon. 

És van még néhány jármű, amelynek az eladásához kell egy kis türelem. Ilyen például a Volkswagen Arteon (59,5 nap), az Alfa Romeo Stelvio (55,2 nap), a Peugeot 2008 (53,5 nap) és a Ford Mustang (51,9 nap).

Kép: Origo/carVertical

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.