Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 31., szombat, Oszkár napja
HÍR TV - Publi CafeFajgyűlölő politikust támogat Gyurcsány.

Címke: HOnkong

15 cikk 1/2 oldal

A kormányzó a kínai hadsereg beavatkozására figyelmeztet

A hongkongi kormányzó sajtótájékoztatóján felszólította külföldi bírálóit, ismerjék el, hogy a negyedik hónapja tartó, fokozódó erőszakkal kísért tüntetéssorozat már nem „békés mozgalom a demokráciáért”.

Diplomáciai problémák kísérik Joshua Wong útját

Berlinben bukkant fel a héten Jo­shua Wong, a hongkongi tüntetések egyik vezetője. A Pekinggel szemben ellenséges, kemény fellépést szorgalmazó aktivista Heiko Maas külügyminiszterrel is találkozott.

Hongkongi diákok élőláncot alkotva demonstráltak hétfőn

A tanórák bojkottálását kezdeményező diákok sztrájkszövetsége megismételte, hogy amennyiben a kormányzat szeptember 13-ig nem teljesíti a tüntetők öt követelését, fokozott akciókba kezdenek.

Ismét tízezrek vonultak utcára Hongkongban

A Hongkongban hónapok óta tartó tüntetéshullámot a már felfüggesztett, de egyelőre vissza nem vont, a kiadatási törvény módosítását célzó törvénytervezet váltotta ki.

Durvuló hongkongi tüntetés

A hónapokkal ezelőtt kezdett, egyre hevesebbé váló tiltakozáshullám részeként zajló ülőtüntetés negyedik napja tart a repülőtéren.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége