Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 7., péntek, Gizella napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPA magyar ellenzék a globalisták helyi lerakata.

Címke: humor

20 cikk 1/2 oldal

Dobozolni szívvel-lélekkel

A legújabb Tóték adaptációban nemcsak a tragédiához vezető utat ábrázolják jókora groteszk humorral, de az autentikus atmoszférát is megidézik.

Hol a medve? – A magyarok humora

Aranyosi Péter az induló egymillió forintról, az odakacsintásról és a viccek szavatosságáról.

Humoreszk-pályázatot hirdetett az Irodalmi Jelen

Jelige: „A humor: mosoly könnyek között”. Azzal a szándékkal hirdették meg a pályázatot, hogy az alkotók műveiken keresztül ellensúlyozzák az elmúlt időszak letargikus hangulatát.

Okos és szemtelen gyerekdalok felnőtteknek

Olyan lemez még nem készült hazánkban, ami egy többgyermekes család átlagos napját mutatja be tablószerűen. És melynek megalkotásában az egész család aktívan részt vett.

Karantémák

A több hónapos bezártság sajátos nyelvet hoz létre, karanténfolklórt, járványdialektust, ha nagyon soká tart: új nyelvet!

Guggolni a barázdában

A kabátzsebbe kínálkozó kötet már a címlapon sejteti, mi vár ránk belül.

Egy vén ripacs és pár Rejtő-karakter esete

Némelyik dal teljes jogú bulizeneként szólhatna egy blueskocsmában, némelyik meg amolyan színházi slágerré avanzsálhatna, á la Koldusopera. Hobo bohóckodása-ripacskodása már problémásabb.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …