Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: igazságügyi miniszter

28 cikk 1/3 oldal

Indokolt a Facebook szabályozása is

Hamarosan megalakulhat az Igazságügyi Minisztériumban a technológiai óriáscégek szabályozásának lehetőségét vizsgáló munkacsoport. Egy alkotmányjogász szerint van létjogosultsága a kérdés áttekintésének.

Küzdeni kell a kettős mérce ellen

Öt év után távozik az Igazságügyi Minisztérium éléről Trócsányi László. A leendő EP képviselő a Magyar Nemzetnek elmondta: sikerként élte meg többek között az új eljárásjogi törvények megalkotását és bevezetését.

„Orbán Viktor számít rám a viták megnyerésében”

Egymást kölcsönösen tisztelő, egymással együttműködő nemzetek Európájára épül a magyar kormány uniós stratégiája – hangsúlyozta a Magyar Nemzetnek Varga Judit leendő igazságügyi miniszter.

Varga Judit lesz az igazságügyi miniszter

A Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát jelöli igazságügyi miniszternek Orbán Viktor, miután Trócsányi László elfoglalja képviselői helyét az Európai Parlamentben.

Lemondott a ciprusi igazságügyi miniszter a sorozatgyilkos ügye miatt

Lemondott csütörtökön a ciprusi igazságügyi miniszter, miután többen azzal vádolták meg a rendőrséget, hogy nem vizsgálta ki megfelelően több eltűnt külföldi nő ügyét, akikről nemrég derült ki, hogy egy sorozatgyilkos – egy hivatásos ciprusi katonatiszt – áldozatai lettek az utóbbi két és fél év leforgása alatt.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.