Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: Instagram

10 cikk 1/1 oldal

Lennél-e a feleségem?

A közösségi média térhódítása nyomán már nem elég a lánykérés gyertyafényes vacsora keretében, sokan Instagram-kompatibilis különlegességre vágynak.

Ki ölte meg Sullit?

Az előjáték a XXI. század Mechanikus narancsához, amire aztán a jelenséget kitermelő társadalom és hatalom szintén kíméletlen technikával és erőszakkal válaszol.

Hamis imázsépítés a Momentumban

Míg Cseh Katalin 2014-ben egy tüntetésen elmondott beszédében emigráns orvosként mutatkozott be, aki addig nem térhet haza, amíg Orbán Viktor kormányon van, az Instagram-oldala egészen mást mutat be.

Akadozik a Facebook és az Instagram szolgáltatása is

A probléma magyar idő szerint 16 óra tájékán kezdődött, egyes felhasználóknak csak a fotók nem töltődnek be, míg mások bejelentkezni sem tudnak a közösségi szolgáltatásokba.

Halálspirálban

Miközben a Facebook és a Google duopóliuma egyre meghatározóbbá válik, folytatódik a sajtó leépülése. Évente több ezer újságírói állás szűnik meg az Egyesült Államokban.

Influencer akarsz-e lenni?

Egy közösségi marketing hír- és szolgáltató oldal legfrissebb, tinédzserekről szóló felmérése szerint a magyar fiatalok majdnem negyede influencer szeretne lenni.

A Dal 2019 – Szombaton lesz a második elődöntő

A második elődöntővel folytatódik szombaton A Dal 2019. A dalválasztó showműsorban kilenc előadó mutatja be produkcióját a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …