Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: izrael

296 cikk 1/30 oldal

Feloldották a patthelyzetet

Amire nem volt képes egyévnyi politikai csatározás és három választás, azt elintézte a koronavírus: vészhelyzeti egységkormány alakul Izraelben.

Törökországban és Izraelben is nőtt a fertőzöttek száma

Teherán, Kabul, Ankara, Jeruzsálem, Áden, 2020. március 27., péntek (MTI/AP/Reuters) – Iránban pénteken átadták az egészségügyi hatóságoknak a hadsereg által kialakított tábori kórházakat az új típusú koronavírusban megbetegedett emberek kezelésére; Izraelben, Afganisztánban és Törökországban is nőtt a regisztrált fertőzöttek száma, a polgárháború sújtotta Jemen kormánya az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) együttműködve készül fel a járványra.

43 magyart hoztak haza Izraelből a járvány miatt

Összességében már 3700-nál tart a hazasegített magyar állampolgárok száma. Ez a szám tovább fog nőni, mert dolgozunk minden magyar hazahozatalán – hangsúlyozta Szijjártó Péter.

Szinte teljes kijárási tilalom lép életbe Izraelben

Szinte teljes kijárási tilalom lép életbe Izraelben az ismert fertőzöttek számának további jelentős emelkedése után, s a járványügyi bizottság megalakításával megkezdte működését a március elején megválasztott új törvényhozás – jelentette kedden a helyi média.
296 cikk 1/30 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …