Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: Jaroslaw Kaczynski

10 cikk 1/1 oldal

Nem kérdéses a PiS győzelme

Jaroslaw Kaczynskinak és pártjának kézzelfogható távolságba került az alkotmányozó többség. Ez a lengyel választások valódi tétje.

Kaczynski: Az EU jövője azon múlik, hogy az Európai Néppárt balra tolódik-e

Az Európai Unió (EU) jövője azon múlik, hogy az európai parlamenti (EP) választás után a jelenleg legerősebb pártcsalád, az Európai Néppárt (EPP) balra tolódik-e, vagy a konzervatívok felé hajlik – jelentette ki a lengyel kormánypárt (PiS) elnöke, Jaroslaw Kaczynski egy szerdán megjelent interjúban.

Kaczynski: Az egyház elleni támadás a lengyel állam fennmaradását fenyegeti

Az egyház elleni támadás, a gyermekek szexualizációja (nemi ösztöneik idő előtti serkentése) és az LMBT közösség (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és egyéb szexuális kisebbségek) jogaiért küzdő mozgalom a lengyel állam fennmaradását fenyegeti – jelentette ki a lengyel kormánypárt elnöke, Jaroslaw Kaczynski szerda este egy, a lengyel függetlenség visszaszerzésének 100. évfordulója alkalmából tartott előadáson.

Családtámogatási tervet hirdettek Varsóban is

A lengyel kormánypárt a magyaréhoz hasonló családtámogatási program kiterjesztésével harangozta be a hétvégén az európai parlamenti választásokat megelőző kampányát.

A lengyel kormánypárt meghirdette választási programját

Az 500+ családtámogatási program első gyermekekre való kiterjesztését, extra nyugdíjkifizetést, 26 éves korig jövedelemadó-mentességet, valamint a jövedelemadó-kulcsok csökkentését ígérte a lengyel kormánypárt a szombaton Varsóban tartott választási nagygyűlésen.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …