Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Publi Café:Áriázásba kezdtek a liberálisok

Címke: járvány

1336 cikk 1/134 oldal

Soha nem látott lehetőség a sportág előtt – állítja a világbajnok

Meghívásos online-tornát szervez az uralkodó sakkvilágbajnok Magnus Carlsen. S nem pusziért, pusztán a játék szeretetéért: 250.000 dollár a díjalap, a győztes 70.000-et kaszál. Carlsen példát akar mutatni, szerinte ugyanis soha nem látott lehetőség előtt áll a sakkozás, a koronavírus járvány miatti bezárkózás hihetetlenül növelheti a népszerűségét.

Kiszűri a hőszkenner a koronavírusos betegeket?

Ahogyan ez haváriák esetén lenni szokott, az új koronavírus-járvány kapcsán is megjelentek a tévhitek, egy súlyos problémára egyszerű módszereket kínáló megoldások. A tudomany.hu az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadványa alapján készített összeállítása ezeket a hiedelmeket igyekszik cáfolni.

Készült a Giróra, helyette most várja a Tourt

Valter Attila, a CCC csapat 21 éves magyar profi bringása igyekszik kihasználni a versenyszünetet, keményen edz, hogy aztán bizonyíthasson – idővel a legjobbak között, a háromhetes körversenyeken.
1336 cikk 1/134 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …