Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: Jeffrey Epstein

8 cikk 1/1 oldal

Igazi szörnyeteg képe rajzolódik ki a multimilliomos ellen készített vádiratból

Igazi szörnyeteg képe rajzolódik ki a vádiratból, amelyet az amerikai hatóságok állítottak össze Jeffrey Epstein néhai multimilliomos ellen. A dokumentumból kiderül, hogy a férfi két magánszigetet használt a Virgin-szigeteken, ahol csaknem két évtizeden át csempészett és erőszakolt meg lányokat.

Zavar

A botrány, amelyet András herceg viselkedése váltott ki, megviselhette II. Erzsébetet, akinek az utóbbi évtizedekben sokat kellett foglalkoznia családtagjai szennyesével.

Lolita Express

Az amerikai és nemzetközi élet felső szintjének, a globális elitnek a tagjai azok, akik kapcsolatba hozhatók a pedofíliával gyanúsított egykori pénzügyi vállalkozóval, Jeffrey Epsteinnel.

Kényes helyzetbe hozta az elitet Epstein halála

Összeesküvés-elméletek sorát hozta felszínre Jeffrey Epstein – vélhető – öngyilkossága. A New York-i milliárdos halálának rejtélyes körülményei azonban nem csupán az amerikaiakban keltettek gyanút.

Száguldott a Lolita expressz

Sokan magyarázkodásra kényszerülnek azt követően, hogy a napokban letartóztatták a New York és London felső köreivel kiterjedt kapcsolatrendszerben álló amerikai milliárdost, Jeffrey Epsteint.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …