Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: Joe Biden

30 cikk 1/3 oldal

Biden túlélése lesz szombaton a tét

Barack Obama egykori alelnökének 16 százalékot vetítenek előre, míg Pete Buttigiegnek, egy indianai középváros volt polgármesterének 14, Elizabeth Warren szenátornak pedig 13,7-et.

Iowában dördül el a startpisztoly

Mint négyévente mindig, idén is a középnyugati Iowában debütál, a jövő héten pedig az új-angliai New Hampshire-ben folytatódik az amerikai elnökválasztási év.

Washingtoni hátszelet kapott Zelenszkij

Zelenszkij ukrán elnök azt szeretné, ha az Egyesült Államok aktívabb szerepet vállalna a Donyec-medencei konfliktus rendezésé­ben, valamint a Krím félsziget Ukrajnához történő visszatérésének elősegítésében.

Az utolsó csata

Nancy Pelosi jócskán túllépve jogosultságát meg akarja határozni, hogy mikor és miként vitassa meg a törvényhozás felsőháza az általa istápolt Trump-ellenes alkotmányos eljárást.

Vádak és ellenvádak

300 oldalas jelentésben marasztalják el a demokraták Trumpot, azt állítva: megdönthetetlen bizonyítékok támasztják alá, hogy külföldi beavatkozással akart előnyt szerezni a 220-as elnökválasztásra.

Vénnek való vidék

A következő év novemberében Michael Bloomberg 78 éves lesz, ha elnyeri az amerikai államfői tisztséget, akkor 82 éves korában ér véget megbízatása. Feltéve, ha nem akar majd újrázni.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …