Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: Joe Biden

29 cikk 1/3 oldal

Balról támadták Bident a demokrata vitában

Ha Barack Obama fényében lehet sütkérezni, akkor hangsúlyozza, hogy ő volt az alelnök, ha viszont valami kellemetlen merül fel abból a nyolc évből, akkor azt a volt elnökre fogja.

A demokrata párti elnökjelölt hazudott

Joe Biden volt alelnök, a demokraták egyik elnökjelölt-aspiránsa a napokban egy választási nagygyűlésen megható történettel idézte fel afganisztáni látogatását, de a The Washington Post kiderítette, hogy egyetlen szó sem igaz belőle.

A demokrata elnökjelölt-jelölt betiltaná a támadófegyvereket az USÁ-ban

Elnökké választása esetén a Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó Joe Biden korábbi alelnök arra fog törekedni, hogy be lehessen tiltani a támadófegyvereket az Egyesült Államokban – derül ki a politikus véleménycikkéből, amelyet helyi idő szerint vasárnap éjjel közölt a The New York Times című lap internetes kiadása.

Püfölték egymást a jelöltek

Folytatódott tegnapra virradóra a Demokrata Párt elnökjelölt-aspiránsainak vetélkedése: az immár második vita ugyancsak második körében tíz politikus jelent meg a CNN hírtelevízió stúdiójában.

Nem kímélték egymást a demokraták

A tíz politikus hevesen támadta egymást, ám ez hamar átcsapott a szakpolitikai kérdések megvitatásába, különösen az egészségügy kérdésére vonatkozóan.

Bident támadták társai

Az Egyesült Államok volt alelnöke egymaga az összes demokrata szimpatizáns egyharmadának támogatását élvezi jelenleg, a többi összesen 23 aspiráns a maradékon kénytelen osztozni.

Joe Biden is bejelentkezett 2020-ra

Biden a legismertebb név abban a csaknem két tucat fős demokrata párti mezőnyben, amelyből elnökjelölő konvenció választja majd ki Donald Trump kihívóját a másfél év múlva esedékes választásra.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.