Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: kerékpár

54 cikk 1/6 oldal

Készült a Giróra, helyette most várja a Tourt

Valter Attila, a CCC csapat 21 éves magyar profi bringása igyekszik kihasználni a versenyszünetet, keményen edz, hogy aztán bizonyíthasson – idővel a legjobbak között, a háromhetes körversenyeken.

Nézők nélkül is megrendezhetik a Tour de France-t

A francia sportminiszter egyrészt túlságosan korainak tartja, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasszák a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt, másrészt nem zárta ki annak lehetőségét, hogy nézők nélkül rendezzék meg.

Új kerékpárút a Vértesben

Elkészült a Környe és Vértessomló belterületi részeit összekötő kerékpárút, melyhez a két település 240 millió forintos, vissza nem térítendő uniós támogatást kapott – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft. az MTI-vel.

Új kerékpárutak a megyeszékhelyen

Bővül a kerékpárút-hálózat Szolnokon és környékén, a nyár végére elkészülő beruházásra az önkormányzat 740 millió forint támogatást nyert el a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) pályázatán – közölte a város polgármesteri hivatalának fejlesztési igazgatója az MTI-vel.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …