Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: kibertámadás

11 cikk 1/2 oldal

Kukába dobjuk az életünket

Időről időre változik azoknak a tárgyaknak, szellemi és más javaknak a köre, amelyet igazán lényegesnek gondolnak birtokosaik, s amelyek elvesztésétől nagyon is tartanak.

Virtuális hazaárulás

Minden eddiginél nagyobb kibertámadást intézett a múlt héten az Egyesült­ Álla­mok az orosz energiarendszer ellen. Trump amerikai elnök ugyancsak dühös volt, hogy ez kitudódott.

Amerika a kibertérben is csapásokat mér Iránra

Kibertámadással és újabb szankciókkal folytatódott Trump bosszúhadjárata Irán ellen. De a szakértők szerint egyik félnek sem érdeke, hogy a diplomáciai nyilatkozatháború katonai konfliktusba torkolljon.

Virtuális hazaárulással vádol Donald Trump

Az elnök a The New York Timest vádolja, mert utóbbi beszámolt arról, hogy az Egyesült Államok megsokszorozza behatolásait az orosz informatikai rendszerekbe.

A pénzszerzésre irányul a kibertámadások többsége

A tavalyi kibertámadások többsége a pénzszerzésre irányult, és továbbra is ez a támadók elsődleges motivációja – állapította meg a Cisco legfrissebb globális kiberbiztonsági kutatása.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …