Keresés
Magyar Nemzet
2021. március 2., kedd, Lujza napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBAz életükkel játszanak az oltásellenesek.

Címke: kihallgatás

9 cikk 1/1 oldal

Újra a rendőrségen a volt MSZP-s képviselő

Csütörtökön újra kihallgatták a BRFK nyomozói az emberi méltóságot sértő szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel gyanúsított volt MSZP-s képviselőt.

Varju-járás

Az ügyészségi kihallgatásra mintegy ötvenfőnyi veteráncsapat kísérte el a DK-s képviselőt. A gyülekezetben ott volt Hadházy Ákos független honatya és mutatványos is.

Házkutatást tartottak az ellenzéki főhadiszálláson

Házkutatást tartott tegnap a rendőrség az ellenzék józsefvárosi kampányközpontjában azt követően, hogy az elmúlt napokban a Magyar Nemzet számos leleplező dokumentumot hozott nyilvánosságra.

Kelen László: Az állítások nem tények

Továbbra is tagadja, hogy az Iszlám Állam hóhéra lett volna Hasszán Farhud, akit kilenc órán át faggatott a magyar ügyészség. A szír férfi ügyvédje a Hír TV Magyarország élőben műsorában először visszautasította a választ arra a kérdésre, hogy befogadná-e otthonába védencét, majd végül annyit mondott: elgondolkozna rajta.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …