időjárás -2°C Vilma 2023. december 5.
logo

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

Hasba szúrta, ütötte, rúgta a férfit három társa + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu
2023.07.26. 11:26 2023.07.26. 11:34
Hasba szúrta, ütötte, rúgta a férfit három társa + videó

Verekedésről érkezett több bejelentés is a rendőrségre július 25-én este. A szemtanúk elmondása alapján Debrecenben, a Csapó utcán három férfi nekiesett negyedik társuknak, akit brutálisan bántalmaztak. A sértett a verést követően magatehetetlenül feküdt a földön írta a Police.hu.

A rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, két fiatalt még ott elfogtak, az eszméletlen sértetthez pedig mentőt hívtak. Mint kiderült, az elszenvedettet ütötték-rúgták, majd hasba is szúrták támadói.

A helyszínen elfogott két bántalmazót, egy 21 éves és egy 22 éves debreceni fiatal férfit előállítottak az egyenruhások a rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, és őrizetbe vételüket követően letartóztatásukat indítványozták. Harmadik társuk, egy 29 éves ugyancsak helyi lakos egyik ismerőséhez menekült a történtek után.

A rendőrök ott fogták el, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őt is bűnügyi őrizetbe vették, mindhármukat letartóztatták.

A férfiak közösen kezdtek italozásba kora este, később azonban összeverekedtek.

Az orvosszakértői vélemény szerint a sértett pusztán a szerencsének köszönheti, hogy nem szenvedett halálos sérüléseket. A gyanúsítottak brutális bántalmazása alkalmas lehetett volna akár arra is, hogy kioltsák az áldozat életét.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a gyanúsítottakkal szemben, azonban a cselekmény teljes körű felderítése során ezt átminősítették különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett kísérletére.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.