Hasba szúrta, ütötte, rúgta a férfit három társa + videó

A nyomozók három fiatal férfivel szemben fejezték be a nyomozást.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 07. 26. 11:26
null
Budapest Lecke u 1. Rendőe gyilkosság helyszínelés Fotók : Markovics Gábor Ripost Fotó: Markovics Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Verekedésről érkezett több bejelentés is a rendőrségre július 25-én este. A szemtanúk elmondása alapján Debrecenben, a Csapó utcán három férfi nekiesett negyedik társuknak, akit brutálisan bántalmaztak. A sértett a verést követően magatehetetlenül feküdt a földön írta a Police.hu.

A rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, két fiatalt még ott elfogtak, az eszméletlen sértetthez pedig mentőt hívtak. Mint kiderült, az elszenvedettet ütötték-rúgták, majd hasba is szúrták támadói.

A helyszínen elfogott két bántalmazót, egy 21 éves és egy 22 éves debreceni fiatal férfit előállítottak az egyenruhások a rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, és őrizetbe vételüket követően letartóztatásukat indítványozták. Harmadik társuk, egy 29 éves ugyancsak helyi lakos egyik ismerőséhez menekült a történtek után.

A rendőrök ott fogták el, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őt is bűnügyi őrizetbe vették, mindhármukat letartóztatták.

A férfiak közösen kezdtek italozásba kora este, később azonban összeverekedtek.

Az orvosszakértői vélemény szerint a sértett pusztán a szerencsének köszönheti, hogy nem szenvedett halálos sérüléseket. A gyanúsítottak brutális bántalmazása alkalmas lehetett volna akár arra is, hogy kioltsák az áldozat életét.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a gyanúsítottakkal szemben, azonban a cselekmény teljes körű felderítése során ezt átminősítették különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett kísérletére.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.