Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 6., csütörtök, Berta, Bettina napja
HÍR TV – CSÖRTE:A független újságírók politikai eszközzé válnak

Címke: kis- és középvállalkozások

10 cikk 1/1 oldal

Az Európai Parlament elfogadta a javasolt 37 milliárd eurós beruházási kezdeményezést

Az Európai Parlament (EP) története során először videokonferencia keretében tartott plenáris ülésén a képviselők távszavazás útján jóváhagyták a koronavírus-járvány elleni fellépéshez szükséges sürgős uniós intézkedéseket, köztük elfogadták a járvánnyal küzdő országokat segítő 37 milliárd eurós (13 ezer milliárd forint) uniós támogatást – közölte az uniós parlament csütörtökön.

A vállalkozásoknak segít a magyar multiprogram

A program segíti a nagy növekedésű, innovatív és exportképes termékeket előállító vállalkozások további fejlődését – mondta Szepesi Balázs gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár.

PM-államtitkár: Az adórendszer támogatja a kkv-kat

Magyarországon az 1,2 millió vállalkozás 99 százaléka mikro-, kis- és középvállalkozásnak számít, nemzetközi szinten is kiemelkedő, hogy a kedvezményeik évről-évre bővülnek.

Április 23-ig kell befizetni az innovációs járulék első előlegét

Április 23-ig kell befizetni az innovációs járulék első előlegét, a járulékfizetők köre pedig egy tavalyi törvénymódosítás hatására idén több ezer mikro- és kisvállalkozással bővülhet – hívja fel a figyelmet a BDO Magyarország közleményében.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …