Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: kiszivárogtatás

5 cikk 1/1 oldal

Kérdőjelek övezik a kiszivárogtatást

Amerikai republikánus politikusok tudni akarják a Donald Trump elnök, illetve ukrán kollégája, Volodimir Zelenszkij telefonbeszélgetését kiszivárogtató nevét.

Trump csak azért mondhatta fel az iráni nukleáris egyezményt, mert azt Obama kötötte

Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: London, 2019. július 14., vasárnap (MTI) – Donald Trump amerikai elnök gyakorlatilag csak azért mondta fel az iráni nukleáris fejlesztési tevékenység korlátozásáról kötött többhatalmi megállapodást, mert azt hivatali elődje, Barack Obama írta alá az Egyesült Államok részéről – ez derül ki azokból a kiszivárogtatott bizalmas diplomáciai táviratokból, amelyeket a volt washingtoni brit nagykövet küldött a londoni külügyminisztériumnak.

Kiszivároghattak a történelemérettségi témái

Egy közösségi oldal zárt csoportjában a középszintű történelemérettségi feladatsorának esszétémáit a vizsga kezdete előtt közzétehették. Az Oktatási Hivatal feljelentést tett.

Kizáratnák az MSZP-ből Mesterházy Attilát

A kiszivárogtatással, illetve Tóth Bertalan elnök elleni kampánnyal vádolt volt szocialista pártelnök szerint valakik meg akarják bontani az MSZP egységét.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …