Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: kizárás

34 cikk 1/4 oldal

Az elnök kezdeményezi az MSZP-s képviselő kizárását

Szentmiklósi-Tóth Tamás magatartása ellentétes az MSZP politikai céljaival, szöges ellentétben áll az MSZP és az ellenzéki pártok kommunikációjával és politikájával – írta Tóth Bertalan.

Kizárták a Szabadságpártól a volt osztrák alkancellárt

Kizárták az Osztrák Szabadságpártból (FPÖ) Heinz-Christian Strache volt pártelnököt, egykori alkancellárt. A politikus kizárásáról pénteken egyhangúlag döntött a bécsi tartományi pártvezetés. Strache a Facebookon közzétett videóüzenetében azt mondta: tudomásul vette párttársai döntését.

Még pattog a labda a hét völgyben

A szabályok sorozatos megsértése miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség a múlt héten kizárta az ózdi csapatot a bajnokságból. A történet azonban ezzel nem ér véget.

Az MSZP kizárta tagjai közül Lacknert

A szocialisták által kiadott közlemény szerint a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsa megtárgyalta az ügyet, a testület a fegyelmi felelősséget megállapította.

Kizárta az MSZP Lackner Csaba kispesti képviselőt

Lackner Csaba korábban – miután olyan felvételek szivárogtak ki, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszél – felfüggesztette párttagságát.

Újabb olimpiákról zárhatják ki Oroszországot

Jurij Ganusz, az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) vezetője szerint Oroszországot kizárják a 2020-as tokiói nyári, valamint a 2022-es pekingi téli olimpiáról is.

Ki akarják zárni a kormánypártból a volt miniszterelnököt

A Törökországban kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) ki akarja zárni soraiból Ahmet Davutoglu volt miniszterelnököt, további három képviselőtársával együtt – közölte hétfőn egy vezető tisztségviselő, miközben hetek óta tartja magát a szóbeszéd, hogy az AKP néhány tagja szakít a párttal és új mozgalmat alapít.

Kizárással fenyegetik a képviselőket

A konzervatív párti brit kormány egybehangzó hétfői londoni médiaértesülések szerint kizárná a tory frakcióból azokat az alsóházi képviselőket, akik szembefordulnak vele a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) ügyében várható szavazásokon.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …