Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: konfliktus

189 cikk 1/19 oldal

Brazília hazahívta diplomatáit a szomszédos Venezuelából

Brazília csütörtökön visszahívta diplomatáit Venezuelából, egyben értesítette a caracasi kormányt, hogy az ő diplomáciai képviselőiknek is el kell hagyniuk Brazíliát – vált ismertté kormányzati forrásból.

Nem érdekeltek a konfrontációban

Vlagyimir Putyin és Recep Tayyip Erdoğan moszkvai találkozójának célja az orosz-török konfliktus diplomáciai úton történő rendezése.

Török drónok fordítják meg a háborút

A török drónok már bizonyítottak a korábbi szíriai hadműveletekben és Líbiában is, ádáz csatákat vívva az Egyesült Arab Emirátusok pilóta nélküli repülőivel.

Csütörtökön Moszkvába várják a török elnököt

Moszkva továbbra is síkraszáll Szíria területi épsége mellett és támogatja Damaszkuszt az ENSZ Biztonsági Tanácsa által terroristának minősített csoportok elleni harcában – mondta a Kreml szóvivője.

Ankara nem tartóztatja fel tovább a szíriai migránsokat

Ha ismét elszabadul a pokol Szíriában, az nem csak Oroszország és a NATO szembenállását élezheti ki, de újabb menekültáradatot zúdíthat Európára. Törökország csaknem négymillió menekültnek ad otthont.
189 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …