Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: kormányerők

93 cikk 1/10 oldal

Tizenhárom polgári személy halt meg a hadsereg északnyugat-szíriai légitámadásaiban

Legalább 13 polgári személy halt meg pénteken Bassár el-Aszád elnök hadseregének Északnyugat-Szíriában végrehajtott légitámadásaiban, hárman közülük Idlíb városában – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH). A lázadók kezén lévő beékelődésben egyre intenzívebbek a kormányerők légicsapásai.

Átfogó tűzszüneti megállapodást kötöttek a kormányerők és a lázadók Szíriában

Oroszország és Törökország közvetítésével átfogó tűzszüneti megállapodást kötöttek a Damaszkuszhoz hű erők és a lázadók a nyugat-szíriai Idlíb tartományban, a fegyvernyugvás szerda éjfélkor lépett hatályba – jelentette be moszkvai sajtótájékoztatóján Viktor Kupcsisin, a szemben álló szíriai felek összebékítéséért felelős orosz központ vezetője.

Többen meghaltak egy menekülttáborban a szíriai kormányerők támadásában

Legalább tíz civil, köztük négy nő és három gyerek vesztette életét csütörtökön a kormányerők tüzérségi és rakétatámadásaiban egy menekülttáborban az északnyugati, javarészt lázadók és dzsihadisták uralta Idlíb tartományban – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH).
93 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.