Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: kötelező

13 cikk 1/2 oldal

Felmelegítenék a kvótarendszert a németek

A visegrádi négyek – Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország – már többször egyértelművé tették, hogy nem fogadnak el semmilyen kötelező kvótán alapuló elosztást.

Öt év alatt átlagosan 70 százalékkal drágult a gépjárművek kötelező biztosítása

Öt év alatt átlagosan csaknem 70 százalékkal emelkedtek a gépjármű kötelező felelősség biztosítás (kgfb) díjai a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai szerint, amelyeket a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kommunikációs igazgatója kommentált az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió reggeli közös műsorában.

Ősztől kötelező lesz a bárányhimlő elleni oltás

Az 1,3 milliárd forintból megvalósuló program nemcsak azért jelentős, mert súlyos szövődményei lehetnek a bárányhimlőnek, hanem azért is, mert a bejelentett fertőző betegségek felét adja.

Elítélte a brüsszeli tervet Szijjártó Péter

Kézzelfogható bizonyíték van arra, hogy vannak olyan elkötelezett pártfogói az ENSZ migrációs csomagjának, akik azt jogilag kötelezővé akarják tenni – jelentette ki a miniszter.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …