Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: Külgazdasági és Külügyminisztérium

159 cikk 1/16 oldal

Menczer Tamás: A kerítés ott marad, ahol van

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára Felipe González Morales, az ENSZ-jelentéstevőjének bírálatára reagálva kiemelte: a kerítés marad, mert a magyar emberek biztonságát szolgálja.

Magyar vízipari vállalatok mutatkozhattak be Pekingben

A magyar víziparban rejlő lehetőségekről és Magyarország ezen a téren alkotott innovatív megoldásairól tájékozódhattak a szakmabeli érdeklődők kedden Pekingben, az első alkalommal megrendezett magyar-kínai vízipari csúcstalálkozón.

Diplomáciai csata Bukaresttel

Budapesten bekérették a román nagykövetet a Külgazdasági és Külügyminisztériumba az úzvölgyi események miatt, de ő a diplomáciában példátlan módon megtagadta a párbeszédet.

Növelnék a magyar borok presztízsét

Országos bor roadshow-t indított a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely rendezvény-sorozat kapcsán szakmai szervezetekkel együttműködve elkészítette a magyar bor új márkakoncepcióját.

Támogatja hazánk a székelyföldi gazdákat

Kis összegű, vissza nem térítendő támogatási program indul a székelyföldi mezőgazdaság fejlesztésére a Magyarország által finanszírozott Erdélyi gazdaságfejlesztési program keretében.

Folytatja a Mercedes és a BMW a bővítéseket

A BMW-beruházás a megfelelő ütemben zajlik Debrecenben – reagált a Külgazdasági és Külügyminisztérium a német sajtóban megjelent találgatásokra. A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában is bővítenek.

A külügyminisztérium elítéli a támadásokat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a leghatározottabban elítéli a keresztény közösséget sújtó, Srí Lanka-i aljas támadásokat – közölte a KKM vasárnap az MTI-vel.
159 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.