Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: labdarúgás

2942 cikk 1/295 oldal

Czibor Zoltánra emlékeztek Kaposváron

Ha élne, kilencven éves lenne a Komárom, a Ferencváros, a Honvéd, az FC Barcelona és az Aranycsapat legendás balszélsője.

Izmos törpe a Baltikumból

A Fradi elleni első mérkőzésen (csütörtök, 19.00, tv: M4 Sport) hazai pályán, ahol szembetűnően masszívak, borítékolhatóan nagyon motiváltak lesznek a litvánok.

Zsóri meccsel Messivel is

A Puskás-díj történetében először magyar labdarúgó is szerepel a tízes jelöltlistán: a debreceni Zsóri Dániel Ferencvárosnak lőtt találatára is lehet szavazni a FIFA honlapján.

Egy értékes katona veszhet Szlovákia ellen

Komoly veszélybe került Nagy Ádám szereplése a magyar labdarúgó-válogatott szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőjén, miután kiderült, hogy hétvégi bokasérülése miatt hetekig nem játszhat.

Nem mind arany, ami talján

A körítés már nem hogy NB I-es, hanem a Premier League színvonalát súrolja a Honvédnál. Látszik, hogy egy korábbi kereskedelmi televíziós sztárriporter kezeli a klub kommunikáció­ját.

Stressz helyett önfeledt játék

A hét végén a magyar labdarúgás jövője szempontjából talán a legfontosabb bajnokságban, a magyar utánpótlás első osztályában is megkezdődik a játék. Az új idényben ismét újabb rendszerben.
2942 cikk 1/295 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.