Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: labdarúgás

1030 cikk 1/103 oldal

Pusztított a spanyolnátha, de vígan futballoztak

A jelenlegi koronavírus-járványt sokan hasonlítják a legutóbbi igazán nagy világjárványhoz, amikor száz évvel ezelőtt a spanyolnátha egyes becslések szerint 100 millió áldozatot követelt. A Nemzeti Sport historikus cikkéből azonban kiderül, hogy akkor vígan futballoztak Európában.

Hogyan is lett végül a foci mindenkié

A Netflix két hete mutatta be hatrészes sorozatát, amelynek eredeti címe The English Game, de a forgalmazó itthon a brosúraízű A foci mindenkié címet adta neki.

Futballtörténelmet írtak a felkelők

Március 15. óta nem pattog a labda a magyar futballpályákon. Ilyesmire – mármint hogy leálljon a labdarúgó-bajnokság – 1956 októbere óta nem volt példa.

Bolgár–magyar legfeljebb ősszel

Minden olyan kontinentális tornát, mérkőzést, amelyet 2020 júliusában vagy azelőtt rendeztek volna, meghatározatlan időre elhalasztották vagy törölték.

Puskás Ferencre emlékezik az Aranycsapat Testület

Ebben a nemzet erejét próbára tevő járványveszélyes időszakban különösen felemelő érzés felidézni annak a labdarúgónak az emlékét, akit a leghíresebb magyarként tartanak számon.

A Száguldó Őrnagyra emlékezik a közmédia

A valaha élt legismertebb és legnépszerűbb magyar ember Budapesten született, 1927. április 1-jén. Valamennyi lexikon a születési helyét és dátumát is tévesen rögzíti.

Megindult a bérlavina az NB I-ben

Elsőként a DVTK állapodott meg az alkalmazottaival fizetéscsökkentésről. Informácóink szerint hamarosan a többi klub is követi a diósgyőriek példáját.
1030 cikk 1/103 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …