Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: Lakatos Tibor

13 cikk 1/2 oldal

A kórházparancsnokok megkezdik a munkájukat

Az intézkedés a hatékony információáramlást és a készletgazdálkodást szabályozza, a kórházparancsnokok orvosszakmai döntéseket nem hozhatnak.

Újabb magyar áldozatról adtak hírt

Ma reggel leszállt az a gép, amely több mint hárommillió maszkot hozott át Kínából – tájékoztatott az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján Lakatos Tibor.

Elhunyt az első beteg

Kovács Zoltán a kormány nevében is együttérzését fejezte ki a koronavírus első magyarországi áldozata családjának az operatív törzs vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Operatív Törzs: Most minden perc számít!

A média teheti most a legtöbbet azzal, hogy átadja azt az üzenetet, különösen az időseknek és családtagjaiknak szóló felhívásokat, hogy ezt a járványt komolyan kell venni.

Megvan már az első gyógyult beteg is

A határátkelőkön megkezdték az ellenőrzést, eddig négy Olaszországból érkezett magyarnál rendeltek el hatósági házi karantént.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …