Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: legenda

14 cikk 1/2 oldal

Elhunyt Göröcs János, a Titi

Ahhoz a korosztályhoz tartozott, amelynek a pályafutása szinte összeért Puskásékéval, s még inkább ahhoz, amelynek tagjai még a világ legjobbjai szintjén futballoztak.

Elhunyt Göröcs János

Az Újpest legendás, olimpiai bronzérmes, 62-szeres válogatott labdarúgóját nyolcvanéves korában, vasárnap este, budapesti otthonában érte a halál.

Elhunyt Wichmann Tamás

A kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenuslegendát hosszan tartó súlyos betegség után 72 éves korában érte a halál.

Posztumusz életműdíjat kap Puskás Ferenc

A díjat a jövő szombati, monacói gálavacsorán a Puskás család egyik tagja és Schmitt Pál olimpiai bajnok, korábbi köztársasági elnök veszi majd át.

Rábai Imre, a fellegvárépítő emlékére

Pénteken helyezik végső nyugalomra Rábai Imrét (1926—2019), akinek halálával a magyar matematikatanítás legendás alakja távozott. Egykori tanítványa, Laczkovich Miklós akadémikus emlékezik.

Czibor Zoltánra emlékeztek Kaposváron

Ha élne, kilencven éves lenne a Komárom, a Ferencváros, a Honvéd, az FC Barcelona és az Aranycsapat legendás balszélsője.

Kocsis Sándor 40 éve halt meg

Negyven éve, 1979. július 22-én halt meg Kocsis Sándor, a legendás Aranycsapat csatára.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …