Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: Liget Budapest projekt

15 cikk 1/2 oldal

Már csaknem 35 ezren álltak ki a Liget projektért

Az aláírók arra kérik a kormányt, hogy minden törvényes lehetőséget kihasználva vigye végig az elmúlt száz év legnagyobb kulturális és parképítészeti beruházását.

Nagy lehetőség a Liget-projekt

A Liget Budapest projekt óriási lehetőség a magyar fővárosnak, hiszen a világon nagyon ritka, hogy az állam ilyen nagyszabású kulturális városfejlesztésre vállalkozik.

A lódító zöldítő

Az ellenzék legfőbb és mindenes jelöltje a Holdnak, pontosabban az ellenzéki szólamokra vevő fővárosi szavazóknak énekel, hátha pár szavazatot szerezhet.

Bemutatják a Városliget aranykorát

A Liget Budapest projekt keretében a végéhez közelít a volt Olof Palme Ház, a Városliget legrégibb és egyik legimpozánsabb épületének műemléki rekonstrukciója.

Cirkusz épül a Nyugatinál

A Nyugati pályaudvar mellett kezdődik majd el a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ építése, amely méretében és színvonalában méltó otthona lesz a világhírű magyar cirkuszművészetnek.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …