Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 5., csütörtök, Vilma napja

Címke: M5S

6 cikk 1/1 oldal

A zöldekhez csatlakozhat az M5S

A korábban rendszerellenes párt egyre távolabb kerül korábbi koalíciós partnerétől, a bevándorlásellenes Ligától, amellyel a közelmúltban bomlott fel a szövetsége.

Buldózer

Az olasz kormányválság ellenére előbb-utóbb Matteo Salvininek áll majd a zászló, hogy politikai tömörülésével ő irányítsa a római kabinetet.

Baloldali kormány alakul Rómában

Megállapodott Öt Csillag Mozgalom és a Demokrata Párt az új olasz kormánykoalícióról, melyet továbbra is Giuseppe Conte független miniszterelnök vezet majd.

Salvini: Migránsáradatot hoznának Renziék

Fordulat következhet be az olasz bevándorlási politikában, ha az Öt Csillag Mozgalom átmeneti kormányt alakít az ellenzéki Demokrata Párttal.

A migráció átrajzolhatja az olasz erőviszonyokat

Bizalmatlansági indítványt nyújtott be Giuseppe Conte miniszterelnök ellen az Olaszországot de facto irányító Matteo Salvini belügyminiszter bevándorlásellenes pártja.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …