Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: Magyar Média Mecenatúra program

5 cikk 1/1 oldal

Milánóban díjazták a Pilátus című film alkotóit

A Szabó Magda regényéből készült tévéfilm a legjobb film díja mellett a legjobb rendező, a legjobb színésznő, a legjobb operatőr és a legjobb vágó díját is elnyerte.

Médiatanács: Jövőre is 1,3 milliárd forintot nyerhetnek el a médiaszolgáltatók támogatásra

Jövőre is 1,3 milliárd forint pályázati forrást nyerhetnek el a helyi, körzeti és kisközösségi médiaszolgáltatók a Magyar Média Mecenatúra Programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése alapján. A grémium e heti ülésén elfogadta az új reklámszpotokról szóló tanulmányt is, amely szerint egyre több a gyógyszerreklám.

A halálügyész meg a többiek

A hazai filmes támogatási rendszer az egyik legjobb ma ­Európában: szinte teljes mértékben állami forrásból készülnek az alkotások. Hol késnek mégis a múltunkat feldolgozó, látványos mozik?

Kortárs székely karácsony

A Most már jöhetsz, Jézuska című Nyirő József-novella alapján készült mű rendezője, Farkas György az idillikus székelységképet is igyekszik közelebb vinni a valósághoz.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …