Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 22., vasárnap, Móric napja

Címke: magyar

556 cikk 1/56 oldal

László Bénes furcsa története

László Bénes. Olvasom a nevet a magyar-szlovák Eb-selejtező előkészületeit fejtegető egyik írásban. S nem valamelyik irredenta vagy szélsőségesen liberális lapban, hanem a sportnapilapban.

A szlovákok szerint az Eb-részvételük a tét

Marek Hamsik csapatkapitány szerint a szlovák labdarúgó-válogatott számára az Európa-bajnoki részvétel lesz a tét hétfőn a magyarok elleni budapesti selejtezőmérkőzésen.

A román–magyar perszonálunió veszélye

Nagy a kötélhúzás a Friedrich István vezette kormány körül, aztán valamelyest lecsendesednek a dühös kritikusok és intrikusok.

Megrekedt a magyar dinnyeexport

Kedvezőtlen folyamatok indultak el a magyar görögdinnye piacán. Bár a termés minőségével az idén sem volt probléma, a külpiacokon kisebb mennyiséget tudtak értékesíteni a gazdálkodók.

Zombori sokkolta a Duna Arénát

Az volt az általános nézet a világbajnokság kezdete előtt, hogy ezúttal nem ismételhető meg a 2017-es indianapolisi junior vb magyar éremcunamija.

Szent István dzsipje

Mészáros Ferenc a XIX. században alapított római katolikus rend, a verbiták misszionáriusaként az indonéziai Flores szigetén tevékenykedik. Innen vitt fűszerpaprikát, hogy ott is termeszthessék.

Agrárkamara: Gyenge lesz az almatermés, erős lesz a kereslet

Erős keresletre számítanak a magyar almatermelők, mivel az idei termés a 600-650 ezer tonnát kitevő többéves átlagmennyiségtől várhatóan gyengébb, mintegy 450-500 ezer tonna lehet majd – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteken az MTI-vel.
556 cikk 1/56 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.