Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 28., szerda, Simon, Szimonetta napja
HÍR TV – Keménymag:Mi történt 23-án?

Címke: MÁP Plusz

16 cikk 1/2 oldal

Egyre sikeresebb a szuperállampapír

Egyre sikeresebb Magyar Állampapír Plusz (MÁP+), még nagy versenytársa, a Prémium Magyar Állampapír mellett is – mondta a Századvég Gazdaságkutató Zrt. közgazdásza.

Lehetőségek a további törlesztésre

A szabályozás szerint egyszerűbb nem fizetni, ha azonban mégis folytatni szeretnénk a törlesztést, jelezni kell a bankunknak. Ezek után az a kérdés, hogy milyen döntést érdemes hozni?

Jól mennek a részvényalapok

Szép haszonra tettek szert az elmúlt évben azok a befektetők, akik kihasználták a részvényárak nem kis mértékben a tőzsdék szárnyalásának köszönhető emelkedését.

Kijöhet a gödörből a forint

Úgy tűnik, a forint gyengülése véget ér, a héten többször is erős kereslet jelentkezett a hazai valuta iránt. Eközben sok devizát költ az adósságkezelő a dollárkötvények visszavásárlására.

Érdekes évet zárnak a kötvénypiacok

Páratlan események játszódtak le idén a kötvénypiacokon, ezen belül is leginkább az állampapíroknál. Európában a fejlett országokban megjelent a közgazdaságilag nehezen értelmezhető negatív hozam.

Szintet lépett a szuperkötvény

Átlépte a háromezermilliárd forintos összeget a fél évvel ezelőtt útjára indított Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) értékesítése, ami már több, mint amennyit az idei évre terveztek.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …