Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 25., kedd, Géza napja

Címke: menyhárt józsef

8 cikk 1/1 oldal

MKP: A koalíció elutasítása rossz hír a felvidéki magyar közösségnek

A felvidéki magyar közösség számára rossz hír, hogy a Most-Híd szlovák-magyar párt elutasította a választási koalíció létrehozását a Magyar Közösség Pártjával (MKP), de az MKP így is mindent megtesz annak érdekében, hogy jövő évi parlamenti választásokon megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt – jelentette ki keddi pozsonyi sajtótájékoztatóján Menyhárt József, a felvidéki magyar párt elnöke.

Nem vagyunk másodrendű polgárok

Menyhárt Józsefet, a szlovákiai magyar párt vezetőjét döntéseiről, a felvidéki magyar közösség helyzetéről, terveiről faggattuk.

Menyhárt József szerint Robert Mistrík képviselni fogja a felvidéki magyarokat

A felvidéki Magyar Közösség Pártjának (MKP) jelöltje bejelentette, hogy nem indul a szlovákiai elnökválasztáson. Menyhárt József a felmérések által legerősebbnek tartott ellenzéki jelölt, Robert Mistrík javára lépett vissza. Menyhárt József az ECHO TV Napi aktuális című műsorában azzal indokolta döntését, hogy fennáll a veszélye annak, hogy a márciusi államfőválasztás második fordulójába nem jutna be jobboldali, demokratikus jelölt.

Az MKP jelöltje visszalépett a szlovák elnökválasztáson

A szlovákiai Magyar Közösség Pártjának (MKP) jelöltje kedden Pozsonyban bejelentette, hogy nem indul a szlovákiai elnökválasztáson. Menyhárt József a felmérések által legerősebbnek tartott ellenzéki jelölt, Robert Mistrík javára lépett vissza.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …