Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: Mi Hazánk Mozgalom

54 cikk 1/6 oldal

Toroczkai László: Szükség van szegregációra

Szükség van szegregációra, hogy a tanulni vágyó tisztességes magyar gyerekektől elkülönítsék azokat a cigány gyerekeket, akik terrorizálhatják őket – mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Toroczkai: Történelmet csinálunk

A Mi Hazánk több küldetését is felvázolta Toroczkai László, pártelnök, aki évértékelő beszédében az elmúlt 1-1,5 év elemzése mellett meghatározta pártja rövidebb és hosszabb távú teendőit is.

Eltörölné a trianoni törvényt a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László szerint a magyar parlamentben ki fog derülni, kik azok, akik a magyar nemzetet szolgálják, kik azok, akik a magyar nemzet érdekeivel ellentétes, akár külföldi érdeket szolgálnak.

Toroczkai második alkalommal tart évértékelőt

Fizikai, illetve kulturális és szellemi értelemben is falat kell építeni az „északi civilizáció” védelmében, mert Magyarország a magyar embereké, Európa pedig az európaiaké – fogalmazott egy éve a Mi Hazánk elnöke.

Felemás emlékezés Horthy Miklósra

Virágot vitt Horthy Miklós sírjára Lázár János, Hódmezővásárhely országgyűlési képviselője, míg a Mi Hazánk fáklyás felvonulással emlékezett a kormányzó száz évvel ezelőtti budapesti bevonulására.

Az ellenzék csak szavakban védi a klímát

A klímaváltozásért annyira aggódó ellenzéki pártok egyike sem vett részt azon a kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezett.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …