Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: Mi Hazánk Mozgalom

46 cikk 1/5 oldal

Felemás emlékezés Horthy Miklósra

Virágot vitt Horthy Miklós sírjára Lázár János, Hódmezővásárhely országgyűlési képviselője, míg a Mi Hazánk fáklyás felvonulással emlékezett a kormányzó száz évvel ezelőtti budapesti bevonulására.

Az ellenzék csak szavakban védi a klímát

A klímaváltozásért annyira aggódó ellenzéki pártok egyike sem vett részt azon a kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezett.

A Mi Hazánk kiáll Wass Albert mellett

Benyújtja az Országgyűlésnek a Mi Hazánk Mozgalom azt a határozati javaslatot, ami a románok által üldözött székelyek emléknapjává nyilvánítaná január 8-át, Wass Albert erdélyi író születésének évfordulóját.

Felemás bocsánatkérés Karácsony Gergelytől

Az új, balliberális főpolgármester szerda este az ATV műsorában visszakozva azt mondta: tudja, hogy az író nagyon sokak számára egészen mást jelent.

Már az 56-os hősöket sem tiszteli a Jobbik

A Mi Hazánk lemondásra szólította fel Stummer Jánost. Hollik István pedig azt emelte ki: a kisnyilasok bármikor képesek összeállni a kommunistákkal, és megtagadni saját hőseiket.

Újabb jobbikos kilépő, kritika a Mi Hazánktól

Nem tart idén tisztújító kongresszust a Mi Hazánk Mozgalom, a párt jövő év március 15. előtt tervezi a választmány összehívását – közölte Toroczkai László, a párt elnöke.

Két polgármestert adott a Mi Hazánk Mozgalom

– A vasárnapi választás megmutatta, hogy ahol a Mi Hazánk jelen van, ott megerőltetés nélkül értük el az ötszázalékos küszöböt – értékelt Toroczkai László.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …