Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 11., vasárnap, Leó, Szaniszló napja
HÍR TV – Bayer ShowVarga Judit: Sok helyen álszentséget látok.

Címke: migránskaraván

26 cikk 1/3 oldal

Menekültcirkusz újratöltve

A híres nyelvújító, irodalomtörténész, kortárs balerina és oktatáspolitikus, Kunhalmi Ágnes – szerint a migráció már eleve nem létezik, fikció, füstös szobákban kifundált fideszes trükk, azaz: álprobléma.

A honvédelem nemzeti ügy

Ismét hazugságoktól és csúsztatásoktól hemzsegő cikket közölt a 168 Óra a Magyar Honvédségről. A szélsőségesen balliberális lap „szakértője” újból Kovács Gyula volt.

Elérte a bevándorlómenet Magyarország határát

A migránsok mégis abban reménykedtek, hogy – mivel gyerekek és nők is vannak a csoportban – a hatóságok átengedik őket. Minden jel arra mutat, hogy egy hetek óta szervezett akcióról van szó.

Újabb migránskaraván indult az Egyesült Államok felé

Közép-amerikai migránsok százai keltek át szerdára virradóra a guatemalai-mexikói határon, majd ezerfős csoportba szerveződve elindultak az Egyesült Államok déli határa felé, időközben azonban feltartóztatták őket a mexikói biztonsági erők.

Ferenc pápa pénzt küld Mexikóba

2018-ban hat migránskaraván, összesen 75 ezer ember indult útnak Guatemalából, Hondurasból és Salvadorból,de az Egyesült Államok nem nyitotta meg előttük a határokat.

Az idén tovább nő a nyomás az Európai Unió külső határain

Brüsszel és az unió bevándorláspárti politikusai továbbra is azt állítják: a migrációs válság véget ért. Erről azonban az unió „előszobájában” várakozó több millió migránst elfelejtették tájékoztatni.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …