Keresés
Magyar Nemzet
2021. augusztus 1., vasárnap, Boglárka napja
HÍR TV - Európai híradóA profi lehallgatásnak nem marad nyoma.

Címke: migránsválság

18 cikk 1/2 oldal

Nem szabad megismételni a 2015-ös migránsválság hibáit

Európának nem szabad megismételnie a 2015-ös menekültválság során elkövetett hibákat, és helyben kell segítenie a nehéz helyzetben lévőkön – hangsúlyozta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Die Presse című osztrák napilapnak adott csütörtöki interjújában.

Öt feltételezett embercsempészt fogtak el Szerbiában

Öt feltételezett embercsempészt fogott el szerdán a szerb rendőrség, az elfogottakat azzal gyanúsítják, hogy több mint 140 illegális bevándorlónak segítettek átjutni a szomszédos Bosznia-Hercegovinába a Drina folyón keresztül.

Párizs nehezen birkózik meg a bevándorlóválsággal

Az újratermelődő illegális migránstáborok elleni harc jegyében a francia rendőrség ismét kiürített Párizsban egy utcai tábort, amelyben több száz bevándorló várt jobb szerencséjére, hogy átkeljen a brit partokra.

Újabb menekülttábort zárnak be Boszniában

A boszniai kormány bezárja az északnyugat-boszniai Bihachoz közeli Vucjak befogadóközpontot – jelentette be Dragan Mektic védelmi miniszter kedden.

Javult a megítélésünk

Megritkultak a korábbi időszakra jellemző, ellenséges médiatartalmak. Bár a német sajtó továbbra is kritikus a magyar kormánnyal, ritkábbak lettek a közvetlen támadások.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége