Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: MMA

20 cikk 1/2 oldal

Ez az élet igazi küzdősportja

Negyven másodperc. Csupán ennyi időbe tellett, és Conor McGre­gor végzett Donald Cerrone-val. Elképesztő profizmussal, brutális, de legalábbis brutálisnak tűnő kegyetlenséggel.

Konferencia és népzenei koncert a Pesti Vigadóban

Folytatódik a Magyar Művészeti Akadémia népművészeti tagozatának Nemzedékről nemzedékre című konferenciasorozata hétfőn, a Pesti Vigadóban a konferenciát követően népzenei koncert várja az érdeklődőket.

Elfolyó idő – Az MMA művészeinek kiállítása Stuttgartban is

A Stuttgarti Magyar Kulturális Intézetben is bemutatják az 1989-es eseményeket, a nyugati határnyitás évét felidéző Verstrichene Zeit – Elfolyó idő című kiállítást, amelyen a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) képzőművészének munkái láthatók.

Vékony palló

Kezdődik az iskola.­ ­Lehet számolgatni, mennyivel lesz könnyebb a szülő pénztárcája és nehezebb a táska. És lehet tovább alkudozni, mit kellene a Z generációnak megtanítani.

Meghalt Tóth János operatőr, a nemzet művésze

Nyolcvannyolc éves korában meghalt Tóth János Kossuth-díjas operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja – közölte az MMA pénteken az MTI-vel.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …