Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 20., csütörtök, Aladár, Álmos napja

Címke: musical

7 cikk 1/1 oldal

M. M. után 80-ban

A ma középkorú generáció, amely gyerekként imádta a Macskafogó filmes verzióját, végre egy szabad világban viheti el immár a saját gyermekeit a színházba.

Czibor 90: kiállítás, könyv és musical

Komárom nagyszabású ünnepségekkel, a Czibor 90 rendezvénysorozattal emlékezik a városhoz ezer szállal kötődő Czibor Zoltánra, az Aranycsapat legendás balszélsőjére.

Táncra perdülnek a lovak a színház születésekor

A szabadság vándorai címmel a Nemzeti Lovas Színház új magyar musicalen dolgozik, amely Demjén Ferenc Kossuth-díjas művész közel ötvenéves munkásságának kivonata újszerű köntösbe öltöztetve.

Abszurd kis esti tinikomédia

Igazi bűnös élvezet a zalaegerszegi Kvártélyház nyári produkciója, a Tompagábor Kornél rendezte Szép nyári nap, Böhm György és Korcsmáros György musicalje, avagy a Neoton-musical.

Magyaroknak örök például

Gyermeknapon, május 26-án mutatják be a Gárdonyi Géza regénye nyomán készült Egri csillagok című musical felújított változatát a Budapest Arénában.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …