Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: nagy-britannia

1719 cikk 1/172 oldal

Boris Johnson nélkül vitáztak a brit Konzervatív Párt vezetőjelöltjei

A legesélyesebb jelöltnek tartott Boris Johnson volt külügyminiszter nélkül tartották meg vasárnap este a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjelöltjeinek első televíziós vitáját, amelynek központi témája a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) volt.

Európa politikai hagyatéka

Az úgynevezett populisták helyesen teszik, amikor a nemzetállamot jelölik meg a lojalitás forrásaként, ezt pedig liberális ellenfeleiknek el kellene fogadniuk.

Boris Johnsonra fogadnak a toryk

Hárman estek ki csütörtökön a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztási szavazássorozatának első fordulójában, a győztes személye a nyár közepére derülhet ki.

Csökkent áprilisban a brit gazdaság teljesítménye

Ez mindenekelőtt a brit EU-tagság megszűnésével (Brexit) összefüggő bizonytalanságok és az autóipar teljesítményének ezzel kapcsolatos meredek zuhanásával magyarázható.
1719 cikk 1/172 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.