Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: NAIK

8 cikk 1/1 oldal

Felgyorsultak a kifizetések

A NAIK Agrárgazdasági Kutatóintézet jelentése szerint az év első felében jóval nagyobb összeget kaphattak kézhez a nyertes pályázók, mint egy évvel korábban.

Fiatal agrárkutatóknak írtak ki pályázatot

Nemzeti Agrártehetség Program néven pályázatot hirdet az agrár területen tevékenykedő doktoranduszok és fiatal kutatók számára a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) – tájékoztatta a központ kedden az MTI-t.

Az állami területeken folyamatos a parlagfű-mentesítés

Az állami – erdészeti, vízügyi, vasúti, önkormányzati – területeken folyamatos a parlagfű-mentesítés a közfoglalkoztatási program részeként – közölte a Nemzeti Agrárkutatási Innovációs Központ (NAIK) főigazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Drasztikus lépésekre készül a V4-ek almaágazata

Akár ültetvényfelszámolással is megakadályoznák az almatúltermelést a visegrádi országok agrárkamarái, a folyamatot a kivágott ültetvények pihentetett területeinek rekultivációs támogatásával ösztönöznék.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …