Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 16., hétfő, Etelka, Aletta napja

Címke: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

29 cikk 1/3 oldal

Csomagár-összehasonlító oldal segít eligazodni a karácsony előtti rendelésözönben

Az európai országok közötti csomagküldés árait átlátható módon foglalja össze az Európai Bizottság weboldala, ahol a legnépszerűbb európai csomagkézbesítési szolgáltatások tarifáit lehet összehasonlítani. Az oldal nemcsak a fogyasztóknak, de a kis- és középvállalkozásoknak is hasznos lehet, különösen a karácsonyi ajándékrendelések csúcsidőszakában – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az oldal linkje egyébként a hatóság honlapjáról is elérhető.

Továbbra is töretlen az internet lendülete

Az idei harmadik negyedév végére már meghaladta a hétmilliót a mobilinternet-előfizetések száma, az internet-előfizetéseké pedig a 10,2 milliót – írja keddi számában a Világgazdaság.

Hírközlési Hatóság: A mobilnetforgalom 95 százaléka már 4G-n zajlik

Tovább erősödött a 4G-hálózatok jelentősége, 2019 második negyedévére a mobilinternet-forgalom több mint 95 százaléka, míg a belföldön indított hívásforgalom 17 százaléka már 4G-hálózaton zajlott, előbbi 1,4 százalékponttal, utóbbi 5 százalékponttal nagyobb a 2018 év végihez képest – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss mobilpiaci jelentéséből.

NMHH: új tagokat vár a Közszolgálati Testület

Azok a szervezetek, amelyek a Közszolgálati Testületbe tagot kívánnak delegálni, 2020. január 24-ig jelentkezhetnek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) – közölte az intézmény kommunikációs osztálya szerdán az MTI-vel.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …