Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: Norvégia

225 cikk 1/23 oldal

Rejtélyes betegség tizedeli a kutyákat Norvégiában

Fogalmuk sincs a norvég hatóságoknak, hogy mi lehet az a gyors lefolyású rejtélyes betegség, amelyben amúgy egészséges kutyák tucatjai pusztultak el a közelmúltban szerte az országban.

Migrációs vita Stockholm és Oslo között

Amikor a neonácik a norvég utcákon masíroznak, gyakran hallani svéd beszédet – jelentette ki Erna Solberg. A norvég miniszterelnök ezzel felbőszítette a szomszédos Svédországot.

Csáklya

Egy hónapja Japán kilépett a Nemzetközi Bálnavadászati Bizottságból, immár semmi sem köti az ország kezét, hogy Földünk legnagyobb állatfajára vadásszon.

A norvégiai gleccserek túlélését fenyegeti a hőhullám

Olvadnak a gleccserek Norvégiában az elmúlt napok rekordmagas hőmérsékletei nyomán és fennáll a veszélye annak, hogy egy részük teljesen eltűnik néhány éven belül – figyelmeztetnek kutatók.
225 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.