Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: Orbán-kormány

219 cikk 1/22 oldal

Menekülés helyett

Az államadósság a balliberális kormányok tevékenységének nyomán 2010-re a GDP 81 százalékára nőtt, ami mára az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának köszönhetően 68,7 százalékára csökkent.

A szükséges jó

A szakadék széléről kellett visszahúzni az országot 2010-ben az Orbán-kormánynak, de ennél sokkal többet tett az elmúlt kilenc évben.

Nem adjuk a jövőnket

A statisztikai mutatók mögött mindig ott vannak az emberek, a magyar családok, s nekik, igaza van Békesinek, érdekükben áll, hogy ez a kormányzás hosszabb távon is fennmaradjon.

Maróth Miklós: Senki nem darálta be az MTA-t

A jelenlegi kormány most jelentősen megemelte a támogatást, cserébe azt várta el, hogy ne lyukas hordóba öntse a vizet. Ez abszolút legitim kívánság – hangsúlyozta.

Elérhető a bűvös egymilliós szám

A munkahelyteremtés ösztönzése és a családbarát politika volt az Orbán-kormány talán két legfontosabb ígérete. És ami ennél is fontosabb, az az, hogy ez már nem ígéret.

A Magyarország–Európa-nexus

Milyen a viszonyunk Európához? Milyen Európa viszonya hozzánk? Két rövid kérdés, amely azonban súlyos, összetett elemzést és hosszabb választ igényel.

Chikán professzor tankönyvei

A közgazdasági „szakma”, a közgazdászok, bankárok, nemzetközi hitelminősítők évről évre megjósolják, hogy amit a magyar kormány akar, az lehetetlen.

Jogászok előtt búcsúzott el a miniszter

A 42. jogászvándorgyűlés megnyitóján, a lillafüredi Palota Szállóban mondta el miniszterként utolsó beszédét Trócsányi László, aki a Fidesz európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listáját vezeti.
219 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.