Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: Orbán-kormány

58 cikk 1/6 oldal

Vacog Ildikó fogsora

Nem kell víruspártiakat csinálni Önökből, mert azok!

A kormány igyekszik levenni a terhet az emberekről

Fellélegezhetnek a szállodások, vendéglősök és a lakosság jelentős része is. Hitelmoratóriumról döntött ma a Kormány, a veszélybe került ágazatokban nem kell munkáltatói járulékot fizetni és rugalmasabb lesz a munkavállalói viszony. A HírTV Magyarország élőben című műsorában Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási központ szóvivője beszélt a döntésről.

„Balliberális időkben is tévedtünk”

A GKI Gazdaságkutató Zrt. elnökét szembesítettük cége prognózisaival, amelyek jelentősen alábecsülték az ország gazdasági teljesítményét.

Forradalmárképzés Budapesten

Az egyetemi szintű forradalmárképzés ugyebár Bécsbe költözött, legalábbis részben, ezért aztán a helyi anarcho-liberális, marxista csoportoknak szükségük van további ismeretbővítésre.

Gyűlöletük tárgya közös

Gyurcsányék szerint soha ilyen megosztott nem volt Magyarország, mint most és ezért az Orbán-kormány tíz évét teszik felelőssé. Vérlázító mondat.

Őszinteség, bátorság, büszkeség

A jövőbe mutató cél Magyarország újbóli naggyá tétele. Annak felmutatása, hogy száz év távlatából országépítéssel lehet és kell emlékezni Trianonra.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …