Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 17., péntek, Antal, Antónia napja

Címke: Orbán-kormány

42 cikk 1/5 oldal

Világvége

Nyelvezetéből ítélve alighanem Gyurcsány Ferenc rendezte sajtó alá azt a tegnapi DK-kiáltványt, amelynek olvastán jeges rémület keríthette hatalmába a magyar lakosság hülyíthető felét.

Egy régi motoros

Listázni kellene azokat, akik „az embertelen Orbán-rezsimet szolgálják”, írja nosztalgiázva közösségi oldalán Vajda Zoltán XVI. kerületi ellenzéki képviselő.

A vidék nem kér az ellenzéki megmondóemberekből

A vidéki ember nem vár másokra, nem mutogat a városiakra, helyette a földhöz, a tulajdonhoz való kötődés, a család, a vallás, a köztisztelet jelenti számára az életet.

A cikluslogika gondot jelent

Üdítő kivételként kell megemlíteni az Orbán-kormány migrációs politikáját: a schengeni határok szigorú védelme, a bevándorlás megállítására tett erőfeszítések messze túlmutatnak a cikluslogikán.

Életre kelt számok

Aki járt az elmúlt napokban valamelyik bevásárlóközpontban, saját szemével láthatta, miről beszélnek a statisztikai hivatal felmérései. Ilyenkor valósággal megelevenednek az adatsorok.

„Rárontottak a vályúra”

Senkit ne tévesszen meg, Jávor Benedek brüsszeli kiküldetése nem egyéb, mint fájdalomdíj, bátorítás a folytatáshoz. Gáláns jutalomüdülés közpénzből.

Káoszt mindenáron

A következő két évben, egészen a 2022-es parlamenti választásig sűrűn előfordulnak majd kormányellenes tüntetések Budapest utcáin, melyeket a főpolgármester, Karácsony Gergely vezethet.

Szájzárrendelet

Éppen csak átvette hivatalát Matkovich Ilona, Vác ellenzéki polgármestere, már kürtölte is világgá: elképesztő tartozásokat örökölt az előző városvezetéstől.

Karácsonyék városállama

A konzervatív, nemzeti-keresztény tábornak és pártjaiknak azzal a valósággal kell szembenézniük, hogy az ellenfeleik nem a magyar államiság keretein belül politizálnak.
42 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …