Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: orbán viktor

1173 cikk 1/118 oldal

Középpontban

A családvédelmi akciótervvel megvalósul az, ­amiért a Nagycsaládosok Országos Egyesülete harminc éve küzd, vagyis a család a kormányzás középpontjába kerül.

A holokauszt félredobott áldozatai

A rendszerváltás utáni években nemcsak a történelmi emlékezet és a kulturális élet vált színessé és mozgalmassá, hanem szélsőséges irányzatok is megjelentek.

Jelképes magyar gesztus Izraelnek

Diplomáciai státusú külképviseleti irodát nyit Magyarország Jeruzsálemben – az elsősorban szimbolikus jelentőségű lépésről Orbán Viktor miniszterelnök számolt be kedden.

Orbán Viktor: Napfelkelte az Olajfák hegyén

A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalára feltöltött legfrissebb fénykép tanúsága szerint a kormányfő békés, nyugodt hangulatban töltötte a reggelt Jeruzsálemben.

Orbán Viktor: Irány Jeruzsálem!

A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy Izraelbe látogat, ahol kétoldalú diplomáciai tárgyalásokat, megbeszéléseket folytat majd.

Felelős beszéd a jövőért

Persze le lehet szólni a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket, hogy azok csak a gazdagabbakat segítik vagy hogy csak ígérgetések, de ezen vélemények csak a kákán is csomót kereső erőlködések.
1173 cikk 1/118 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.