Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: orbán viktor

1683 cikk 1/169 oldal

Csalódtak Merkelben

Erősen megviselte a magyar ellenzéket a soproni Páneurópai piknik megemlékezésre hazánkba látogató Angela Merkel nyilatkozata.

A volt kanadai kormányfőt fogadta Orbán Viktor

A miniszterelnök és Stephen Harper megbeszélésén aktuális világpolitikai témákról volt szó, de tárgyaltak a magyar-kanadai kulturális kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeiről is.

Óvatos építkezéssel kecsegtet Berlin

A Magyar Nemzet által megkérdezett elemzők szerint Magyarországnak kedvező ajánlatot tett Angela Merkel német kancellár az uniós források biztosításával kapcsolatban,

Merkel köszönetet mondott és méltatta eredményeinket

A német-magyar kapcsolatoknak kulcskérdése a határvédelem — válaszolta Sopronban a Magyar Nemzet kérdésére Orbán Viktor, aki szerint Németország és Ausztria érdeke, hogy hazánk jól védje határait.

A tisztelet hangján

Vannak olyan kiváltságos pontjai a világnak, amelyeknek az a sorsuk, hogy adott pillanatokban történelemformáló események helyszínéül szolgáljanak.

Orbán Viktor: A déli határon a németeket is védjük

A magyar-német együttműködést hangsúlyozta Orbán Viktor és Angela Merkel a mai nemzetközi sajtótájékoztatón Sopronban, ahol szót ejtettek a kiváló gazdasági kapcsolatokról, az innovációst és kutatást érintő közös projektekről, valamint a magyar haderő fejlesztéséről is. A migráció kérdésében is a közös pontokat emelte ki a két kormányfő, egyetértés van többek között a határvédelem fontosságában, illetve abban, hogy a bevándorlás okait kell kezelni, lehetőség szerint a kibocsájtó országokban.
1683 cikk 1/169 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.