Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: orbán viktor

911 cikk 1/92 oldal

Orbán Viktor Krakkóban koszorúzott

A kormányfő Lévai Anikóval megkoszorúzta a néhai lengyel elnök, Lech Kaczynski és felesége, Maria síremlékét Krakkóban.

A birodalom visszavág és populizmussal vádol

Orbán Viktor a rossz fiú a nyugati politikai narratíva szerint, amit a többségében baloldali újságírók határoznak meg – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Werner Patzelt német politológus.

Az izomagyú és a rasszista

A gyurcsányista hőseposz előhúzza a cigány kártyát. Ráadásul úgy, mintha tanácsadója biztatására a kormányfő lenne rasszista, nem pedig ők – írja cikkében Gajdics Ottó a 888.hu-n.

Közös pont a mérsékelt iszlámmal

Orbán Viktor a ­Centrista Demokrata Internacionálé vezetőségi ülésén szólalt fel, Szijjártó Péter pedig ötszázmillió dolláros közös befektetési alap létrehozásáról állapodott meg Indonéziában .

Egész pályás letámadás

A migránshelyzet után most cigányhelyzet lesz. Ez viszont már alapvetően más szint. Hiszen aki faji, vallási, etnikai alapon feszültséget gerjeszt, az már az ország alkotmányos rendjét támadja.

FAZ: Jelenleg nincs szó a Fidesz kizárásáról

A Frankfurter Allgemeine Zeitung úgy tudja, Orbán Viktor nem volt különösképpen együttműködő az Európai Néppárt három veterán politikusával.
911 cikk 1/92 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …