Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: orbán viktor

820 cikk 1/82 oldal

Teljes lett a diplomáciai kör

Távol-keleti látogatással érkezett a célegyenesbe az idei diplomáciai dömpingév: Orbán Viktor a világpolitika szinte összes vezetőjével külön találkozót bonyolított le 2019-ben.

Szabadfogás: A katonák értik a problémát

Orbán Viktor a londoni NATO-csúcs után azt nyilatkozta, hogy a NATO először mondta ki, hogy a délről érkező tömeges migráció biztonsági kihívást jelent, és a szövetségnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel.

Orbán Viktor: A magyar-japán kapcsolatok különlegesek

A magyar kormányfő kiemelte: Japán sikere nekünk fontos, mert a legnagyobb ázsiai befektető Magyarországon. Minél sikeresebb lesz Japán, annál nagyobb összegben fektethet be Magyarországon.

Orbán Viktor: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a tokiói Szépművészeti Múzeumban Orbán Viktor. A miniszterelnök kiemelte: a magyaroknak bizonyítaniuk kell, hogy a világ jól jár, ha vannak magyarok.

Konfliktusveszély Romániában

A százéves Trianon apropója sok politikus számára igazi csemege. Lásd a szociáldemokrata Titus Corlățean ötletét a trianoni döntés egyfajta új ünneppé nyilvánítására.

Orbán és Macron megértik egymást

Még a magyar európai parlamenti (EP-) képviselők között is alig akadnak olyanok, akik a transzparencia jegyében magyarul blogolnak az unió tevékenységéről.
820 cikk 1/82 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …