Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: orbán viktor

1139 cikk 1/114 oldal

Vizsgálják a Jobbik telefonos kampányát

Egy diabétesszel küzdő gyermek édesapja a Magyar Nemzetnek felháborodva számolt be róla, hogy beteg gyermeke szenzortelefonján is kereste őket a Jobbik elnöke.

Történelmi gazdaságélénkítés

Orbán Viktor bejelentette, hogy április 6-án vagy 7-én bemutatják Magyarország történetének legnagyobb, leg­átfogóbb akciótervét.

Egy hét

Ennyit tudott elérni a parlamenti ellenzék, hogy késleltesse a hatékony küzdelmet. Ránéztek a népszerűségi mutatókra, és azt látták nem muzsikálnak valami fényesen, ki kell találni valamit.

Példátlan gazdaságélénkítési terv jön

Magyarország történetének legnagyobb válságkezelési, a gazdaság újraindítását szolgáló akciótervét mutatja be napokon belül a kormány.

Orbán Viktor: Ezt nem szabad megengedni

Egyik válaszában Orbán Viktor miniszterelnök szót emelt az ellen az idősellenes hangulatkeltés ellen, amely elsősorban az online térben alakult ki.
1139 cikk 1/114 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …