Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: összefogás

43 cikk 1/5 oldal

Salvini és Berlusconi szövetséget kötött

Kinyilatkoztatták, hogy a soron következő regionális választásokon együttesen fellépve nyújtanak alternatívát a háttéralkuk eredményeként hatalomra jutó baloldali kormánnyal szemben.

Összehozta az ország a pénzt Zentének

Európában még nem szabadalmaztatták azt a néhány hónapja bemutatott új génterápiás gyógyszert, amit most megkaphat a Zente nevű, izomsorvadásban szenvedő másfél éves kisfiú.

Vonzó, fejlődő város vált Szolnokból

Az ipari fejlődés mellett az egyre színesebb kulturális élet teszi vonzóvá Szolnokot a helyiek számára – hangsúlyozta Magyar Nemzetnek Szalay Ferenc, a Tisza-parti város polgármestere.

Csakis a Kenya-koalíció jöhet szóba

Két héttel a tartományi választások után hétfőn megkezdődtek Drezdában a szondázónak nevezett előzetes egyeztetések egy új koalícióról, amely a következő öt évben irányíthatja Szászországot.

Kósa Lajos: Az ellenzéki együttműködés összeomlott

A fővárosi ellenzéki főpolgármester-jelölt egy szót sem ejtett arról, hogy 5 évig vezette Zuglót, eredmény nulla, botrány, botrány hátán, csődben van a kerület – mondta a Fidesz kampányfőnöke.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …