Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: összefogás

186 cikk 1/19 oldal

A DK szétverte az összefogást Pécsett

Pécsett végletesen megosztott az ellenzék, emiatt az LMP eltökélte, hogy saját jelölteket indít az őszi önkormányzati választáson. A konfliktus középpontjában a helyi DK elnöke, Kunszt Márta áll.

Az egész országban nagy ívű építkezések folynak

Ami a lejáratást illeti, akárhogyan is nézzük az ellenzéki kritikákat, a jelenlegi kormánypárti város- és településvezető polgármesterek mindenütt szépen bizonyítottak.

Megelégelte az összefogást a józsefvárosi baloldal

Újpest, Erzsébetváros, Ferencváros, Zugló és Csepel után Józsefvárosban is háború, hatalmi harc dúl a csalódott ­baloldaliak és a füstös szobákban kötött alkukban született „összellenzéki” jelöltek között.

Janicsák is képbe került

Mint azt a Magyar Nemzet korábban megírta: Janicsák István zuglói polgármesteri ambícióit támogatná a Momentum Mozgalom XIV. kerületi szervezete.

Egység helyett feljelentés Szolnokon

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester mozgalma éket vert az ellenzékiek közé, a felek már egymást is feljelentették.

A Momentum és a DK verheti szét az ellenzéki összefogást

Annak ellenére, hogy Karácsony Gergely már kétszer bejelentette a fővárosi teljes ellenzéki összefogást az őszi önkormányzati választásokra, egyre több kerületben mennek egymásnak a régi és az új baloldal pártjai.

Egy lapra tett fel mindent az ellenzék

Hiteles jelöltek és elvekre épülő politika nélkül nem sok esélye van az ellenzéknek az elemző szerint arra, hogy győzelmet vagy a korábbiakhoz képest nagyobb sikert érjenek el az októberi önkormányzati választáson.
186 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.