Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: összefogás

47 cikk 1/5 oldal

Összefogás az állatokért

A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány állatmenhelyén már elkészült annak a negyven kutyának és macskának a saját bemutatkozó profilja, amely alapján a leendő gazdik kiválaszthatják őket.

Nem lesz ötpárti magyar együttműködés

Többszöri egyeztetés után csak félig jött létre Szlovákiában a magyar egység a jövő évi, minden bizonnyal februári választások előtt.

V4-ek magasabb fokozatban

A V4-együttműködésből ma egy visegrádi egyetem kétségkívül hiányzik. Nemcsak hogy komoly versenytársa lehet a Soros-­féle Közép-európai Egyetemnek, de más vezető nyugati alma matereknek is.

Salvini és Berlusconi szövetséget kötött

Kinyilatkoztatták, hogy a soron következő regionális választásokon együttesen fellépve nyújtanak alternatívát a háttéralkuk eredményeként hatalomra jutó baloldali kormánnyal szemben.

Összehozta az ország a pénzt Zentének

Európában még nem szabadalmaztatták azt a néhány hónapja bemutatott új génterápiás gyógyszert, amit most megkaphat a Zente nevű, izomsorvadásban szenvedő másfél éves kisfiú.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …