Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: összefogás

51 cikk 1/6 oldal

Ráfizethet a Momentum a külön állított listára

Bár Soros, Macron és egyéb külföldi liberális körök már letették a garast a Momentum vagy a Gyurcsány-párt mellett, az utolsó pillanatban is történhetnek meglepetések.

Összefognak a balos városállamok

A globalizmus elméletei szerint Budapest egyre kevésbé a nemzet fővárosa és egyre inkább a globális városállamok liberális láncolatának egyik becses darabja lenne.

Összefogás az állatokért

A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány állatmenhelyén már elkészült annak a negyven kutyának és macskának a saját bemutatkozó profilja, amely alapján a leendő gazdik kiválaszthatják őket.

Nem lesz ötpárti magyar együttműködés

Többszöri egyeztetés után csak félig jött létre Szlovákiában a magyar egység a jövő évi, minden bizonnyal februári választások előtt.

V4-ek magasabb fokozatban

A V4-együttműködésből ma egy visegrádi egyetem kétségkívül hiányzik. Nemcsak hogy komoly versenytársa lehet a Soros-­féle Közép-európai Egyetemnek, de más vezető nyugati alma matereknek is.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …